Surdegsknäckebröd med rapsmjöl Som jag skrev igår så sprang jag i söndags på en helt ny ingrediens för mig -rapskakor. 1,5 dl malda rapskakor. 1,5 dl malda rapskakorTiden på Tegelbacken
Morotsbröd med rapsmjöl Tanken slog mig att jag kanske skulle använda mig av de där rapskakorna vi fick med oss från besöket på Gunnarshögs Gård förra helgen Mumsfillibaba!!!
Rapsolja, senap och örter Matresan (i Ystad Saltsjöbads regi) till några av Österlens matproducenter var verkligen fantastiskt bra Matarkivet | Mat, kärlek och mera mat
Morotsbullar Jag hade i lite av Rapsmjölet som jag malt av rapskakorna vi fick på Gunnarshög. 3/4 dl mixade rapskakor/rapsmjöl. 3/4 dl mixade rapskakor/rapsmjölMumsfillibaba!!!
Jens på Vismarlövsgården kan bli Hela Sveriges Land-stipendiat Produktion av nötkött med cirka 110 djur (tjurar, kor och kalvar), samt säljer rapsolja och rapskakorFredriks Fika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.