Kokos, här har jag färgat den rosa med pastafärg. Stora chokladbollar blev det. Flickorna ville baka. Dessa gjorde de helt själva, hjälpte dem lite med färgen bara
Not to mention, it’s pretty too…. The weather in Sweden is for once just as you like it during summer. The days are beautiful and warm with no wind and clear skies… Yesterday I made my one peach lemonade, and it was SO delicious
Jordgubbs-citronkakor. collection, I and other bloggers will put up pink recipes on our blogs during. För att uppmärksamma insamlingen kommer jag och andra bloggare lägga upp rosa
Topping. Kokos-runt om. Bred på nutella och toppa med chokladbollar/ferro Rocher. Topping. Kokos-runt om. 12-14 bitar/personer. Ca 18-19 dl havregryn. Börja med att klä en springform ca 20 vill du ha den högre ta en 15 cm med plastfolie. Rulla 7 st små chokladbollar och rulla sedan i kokos. Tryck nu ut resten av smeten i formen och ställ in i kylskåpet ca 45 minuter. 17 12-14 bitar. Ca 18-19 dl havregryn
De är perfekta som mellanmålssnacks samt efter eller före träning. Ny omgång med chokladbollar fixad. Om du inte har det pulvret så ta 1 tsk kakao istället och eventuellt lite snabbkaffepulver
Lägg ner alla ingedienserna utom kokosen i matberedaren och kör på full fart tills smeten är jämn. Ställ in de färdiga bollarna i kylen en stund före servering
Så för att fira det underbara sommarvädret tänkte jag bjuda på ett riktigt somrigt och törstsläckande drinkrecept - en liten kreation som jag har döpt till Rosa Elefant, även om Pink Passion Lemonade också vore passande
Blanda alla torra ingredienser , ej kokos,i en bunke. Några fick pärlsocker på sig men man kan använda krossade nötter, gojibär eller annat om man inte gillar kokos
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.