Lägg ner i en liten kastrull tillsammans med en skvätt vatten, en nypa salt och lite kardemumma. Jag har länge varit ett stort fan av bananpannkakor, men har liksom saknat lite av fluffet och tuggigheten som annars finns i vanliga amerikanska pannkakor
Jag vill dela med mig av ett recept som passar utmärkt till både gäster och vanlig vardagsmat. Med minimal planering så är middagen på bordet när jag kommer hem
Strax därefter ringde det på dörren och där stod ett bud med paketleverans. I slutet av september ska jag ta med Emil på en mamma/son helg till Stockholm med övernattning
Vi har även provat Urtekrams nya Coconut serie med schampo, balsam, hudlotion och handkräm. De smakar lite som ett syrligt och knastrigt fruktströssel, ska bli roligt att se vad man kan hitta på med det
Jag älskar att gå i såna här butiker och hitta nya saker att experimentera med. Den sista bilden är ett Raw Food kex (eller pita-bröd som de kallar det på förpackningen) och det var grymt gott att äta med lite solrosfrö-smör som jag hittat på Konsum
I helgen blir det en massa bakning och experiment med mina nya fynd som jag hittade i veckan. Istället för att hitta på något ikväll blir det en lyxmiddag med nyttig skagenröra på fullkornsbröd och sedan smal risotto med oxfilé
Idag firar vi påsklov med att vara lediga och ett besök på Leos Lekland står på schemat. (Ett glas av ett jättegott rosévin, som det också var premiär för, blev det innan maten)
Servera med bröd. Vårt sommarprojekt att äta mer fisk och mindre kött har fungerat bra så här långt. Arvid och Sigrid kanske inte gillar alla våra skapelser, men det gör de ju å andra sidan inte när vi lagar kötträtter heller
n och tittar på Mästerkocken premiären. )Själv ska jag vara med på radio på fredag i P4 "Fredag med Åsa" och laga fredags brunch med internationell touch
Mezze Maniche med svamp och kronärtskocka. Hällde lite av marinaden till kronärtskockorna i laxformen också för tyckte att det blev för mycket med allt i pastaröran
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.