Hade inte mixern låtit så mycket hade jag gjort mig en Oreo-milkshake. Jag får lägga den här milkshaken till listan på sådant jag ska vältra mig i när amningen är över, helt enkelt
1/2-1 dl vaniljglass. Vispa samman mjölken med kakao och socker, gärna med elvisp. Häll upp i ett glas. Lägg i glassen och strö över lite riven choklad
The blog will off course get some more Christmas recipes and the first for now is this No-Bake Gingerbread Baileys Cheesecake with Gingerbread Chocolate Fudge Sauce
A moist and absolutely delicious Gingerbread Banana Bread. I bought a delicate blueberry and ginger chia jam from Renée Voltaire yesterday, that goes very well with the Gingerbread Banana Bread
Gingerbread CakeBottnar285 g vetemjöl450 g strösocker4½ tsk bakpulver½ tsk vaniljpulver½ tsk salt225 rumsvarmt smör4 stora ägg2 äggulor (alt ett helt ägg men det blir lite bättre med gulor)2½ dl + ½ dl yoghurt eller filmjölk (gärna vanilj)ca 1 msk pepparkakskryddorFyllning500 g mascarponeca 3 dl vispgrädde120 g extra fint strösockerfröna från 1-1½ vaniljstångDekorationpepparkakskrydda eller smulade pepparkakorströsselSätt ugnen på 175 grader, (150 grader varmluft). Väg eventuellt smeten och fördela 2/3 av smeten i två av formarna
När jag gjorde denna shaken så höftade jag med ingredienserna men det stämmer på ett ungefär. Mixa ihop allt med en stavmixer och serverade i ett glas med is
Dela glassen i mindre bitar. Häll på mjölken och mixa. Smaksätt med 2-3 teskedar kakaopulver. Häll upp på glas och dekorera med vispad grädde och strössel
tbsp date syrup / agave. If you want to try something new for Christmas to serve as dessert, I have a tip here in the form of a raw pie with flavors of gingerbread, caramel and chocolate
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.