A moist and absolutely delicious Gingerbread Banana Bread. I love the moist texture and spicy flavour and the fact that you don’t really know if you should describe it as a bread or as a cake
Bread,. bread,. ♥ Easy bread recipe ♥. Bread will be golden, crusty and delicious. 7 1/4 dl (3 cups) vetemjöl. 1 3/4 tsk salt. 1/2 - 1 tsk torrjäst (har använt 1 tsk men det fungerar fint med 1/2 också). 3 3/4 dl (1 1/2 cups) vatten. 1 1/2 cups water. 1 3/4 tsp sea salt. 1/2 - 1 tsp yeast ( I use 1 tsp but it works with 1/2 tsp as well). After the 30 minutes are up carefully remove the pot and with floured hands place the bread dough into it. 7 1/4 dl (3 cups) vetemjöl. 1 3/4 tsk salt. 1/2 - 1 tsk torrjäst (har använt 1 tsk men det fungerar fint med 1/2 också). 3 3/4 dl (1 1/2 cups) vatten. 1 1/2 cups water. 1 3/4 tsp sea salt. 1/2 - 1 tsp yeast ( I use 1 tsp but it works with 1/2 tsp as well)
/Malin. Godmorgon. Nu sitter jag i bilen tillsammans med mamma och moster påväg till Göteborg. Där ska vi hälsa på gammelmormor och hämta min mormor som varit där i veckan
protocol + "//pixel. com/g. } // no double counting. protocol + "//pixel. com/g. protocol+"//pixel. com/g. Saknar inte många saker i den kosten jag äter nu, faktiskt ingenting, dessutom så är maten så näringstät att jag blir mätt och nöjd på ett helt annat sätt
The blog will off course get some more Christmas recipes and the first for now is this No-Bake Gingerbread Baileys Cheesecake with Gingerbread Chocolate Fudge Sauce
Som tur är verkar vår dotter vara lika svag för bread and butter puddingen som jag är och det är ju en utmärkt ursäkt för att göra en till théstunden efter förskolan
Bread,. bread,. sourdough bread,. 1/2 dl rågsikt (dag 2 och 3). 1/2 dl ljummet vatten (dag 2 och 3). "Mata" surdegen med 1/2 dl rågsikt och 1/2 dl ljummet vatten under dag 2 och 3, helst vid samma tidpunkt. Fortsätt "mata" den en gång i veckan med 1/2 dl rågsikt och 1/2 dl ljummet vatten. 1/2 dl rågsikt (dag 2 och 3). 1/2 dl ljummet vatten (dag 2 och 3)
Gingerbread CakeBottnar285 g vetemjöl450 g strösocker4½ tsk bakpulver½ tsk vaniljpulver½ tsk salt225 rumsvarmt smör4 stora ägg2 äggulor (alt ett helt ägg men det blir lite bättre med gulor)2½ dl + ½ dl yoghurt eller filmjölk (gärna vanilj)ca 1 msk pepparkakskryddorFyllning500 g mascarponeca 3 dl vispgrädde120 g extra fint strösockerfröna från 1-1½ vaniljstångDekorationpepparkakskrydda eller smulade pepparkakorströsselSätt ugnen på 175 grader, (150 grader varmluft). Väg eventuellt smeten och fördela 2/3 av smeten i två av formarna
tbsp date syrup / agave. If you want to try something new for Christmas to serve as dessert, I have a tip here in the form of a raw pie with flavors of gingerbread, caramel and chocolate
Om man vill skulle man kunna tillsätta kanel och/eller ingefära, men jag tycker inte det behövs. Jag hittade ett banana bread som lovordats och som hon uppenbarligen är moder till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.