Jag gjorde Lasagne häromdagen, så gott. Recept på den Glutenfria Färskpastadegen finns HÄR. Jag kavlade helt enkelt ut degen och skar ut lasagneplattor som jag sedan lade i en ugnsform varvat med en tomatsås
Men nu finns det goa grajor i affären så man kan göra en eko-reko-red-thai-curry igen. Så här är det. Scampi som kan köpas billigt är gott MEN förstör miljön eftersom dessa odlingar gått helt överstyr
Fredrik Paulúns senaste kokbok som jag införskaffade mig nyligen, Paulúns fastfood, är verkligen en fantastisk inspirationskälla och guldgruva för alla oss som vill att maten ska gå snabbt och vara enkel att laga men samtidigt ändå vara nyttig och god
Glutenfri, ekologisk vegopizza. Allt är ekologiskt, bortsett från kronärtskocka. I mina yngre dagar var pizza ofta på middagsmenyn men nu för tiden köper jag kanske pizza 1 gång om året, och då oftast på nyårsdagen
Barilla Fusilli Eko. Koka upp lätt saltat vatten och koka fusillin al dente. Skär under tiden den rökta osten i tunna stavar, skölj körsbärstomaterna och dela dem i klyftor
Av en händelse ser jag att Ekonära butiken är öppen. Under konversationen med en av ägarna föll blicken på ett litet svampdekorerat lock, och ta mig tusan var det inte syltade kantareller
Kladdig och god chokladkaka gjord på Browniemix från EWALIE. Den kalasade vi på efter middagen igår. ). Blanda Browniemixen med smält Smör* eller Kokosolja*, Ägg* och Mjölk* (Jag tog Rismjölk*)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.