Har du hört talas om drinken Gotländsk sommarnatt. Det hade inte vi, tills vi för någon vecka sedan snubblade över receptet och snabbt bestämde oss för att det var en drink att prova
Att mat som är så enkelt att laga kan bli så gott. Fast det känner ju italienarna till sedan länge. Här tillagas en jättebiff i ugnen med buljong och lök, täckt av tomater och ost
Kan ni begripa att det är Första advent nu till helgen. Vart tar tiden vägen. Visserligen har julskyltningen börjat för flera veckor sedan, och jag har hört ryktas att vissa t o m klätt sin julgran, så även jag borde ju fatta att något är på gång, men jag har nog stretat emot i det längsta
Äntligen helg igen och dessutom långhelg. Det är lite konstigt med påsk så här sent, men jag hoppas på solsken och en massa roligheter även om snön redan är borta
Hur går det med påskförberedelserna. Här hemma brukar vi faktiskt inte påskpynta så mycket. Vi lagar förstås gärna god mat de här dagarna men det brukar inte heller bli så mycket klassisk påskmat
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Igår experimenterade jag ihop ett nöt-frö-fikonbröd som jag trodde blev totalt misslyckat. Det smulade och föll i sär men jag slängde in det i kylen över natten
Ibland trillar vi över recept som vi genast känner att vi bara måste prova fortast möjligt och idag blir det just ett sådant som vi vidarebefordrar till er
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.