Solen, vattnet och en begynnande vårvärme fick lusten tillfotografering att återvända ocj jag spenderade någon timmevid havet - helt koncentrerad i nuet
För att få litevariation så brukar jag baka ut degen påolika sätt. I år gjorde jag lussekatter, bullar i form med vanilj och släta bullar (som jag sedan penslar med smör och doppar i socker när de ska serveras)
Passar på att reposta ett härligt recept från Karolina som tidigare gästbloggat här på mat. Oftast ligger det mer än vi tror där längst nere i kylskåpslådan och vid första anblick kanske dessa råvaror inte ser så aptitliga ut men tillsammans och med lite extra kryddning/smaksättningiexempelvis en pastasås eller i en gryta kan det ju faktisktbli en succé
Att jag gör det beror nog mest på att jag är van att höra låtarna framföras på engelska och att rytmen imelodierna passar bättre tilloriginalspråket, men jag tycker också att de två tidigareartisterna som jag sett spela rollen som fantomen gjorde det lite bättre
Skär rödbetorna ibitar, äll över smör-rapsolja, salt och blanda runt. Litetipspå lättlagad mat. som man nästan glömmer bort eftersom man ju tog bort annandagen som en röd helgdag som man oftast var ledigpå
och när solen värmde så pass, passade det bra med en lite lättare lunch gjord påmidsommarrester. Första riktiga semesterdagen, och den började riktigt bra med solsken i morse, så jag passade på att ta en joggingrunda efter frukost
Ofta när man går påtävlingsdiet eller av någon anledningvill vara litestriktare med maten, blir det lätt ganska smaklöst och tråkigt och man tröttnar snabbt på kanel och kardemumma i gröten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.