ℬefore i was a ℳomI never held down a screaming child so doctors could do tests. ℬefore I was a ℳomI didn't know the feeling of having my heart outside my body
Vi tog tåget från Shinjuku till Kasukabe och det tar drygt 1,5 timme med ett byte i Omia. Torsdag morgon vaknade vi redan klockan fem och det blev dusch och en snabb promenad ut för att handla frukost
Råsmart tipsar i en kommentar om att det finns stora påsar frysta färdigskalade sojabönor i de del asiatiska butiker, bland annat på Omi Foods på Olofsgatan 10 i Stockholm samt HS Asien Livs i Söderhallarna
Jag brukar köpa min tofu på Omi Foods i Stockholm (ligger nära Hötorget). Det här receptet på tofu har visat sig vara en hit, som uppskattas av alla jag bjudit, även dem som inte gillar tofu i vanliga fall
Bryn filéerna runt omi en stekpanna med lite smör. Sätt ugnen på 225°. Putsa filéerna, blanda kryddorna tillkryddblandningen och klappa in den i filéerna
Tofu[no]Köttbullar400 g fast tofu [jag använde omi foods egengjorda, den är super, rekomenderas varmt till alla 08or och andra givetvis]1/2 gul lök, finhackadknappt 1 dl dinkelgryn, körda i mixern2 msk tamari2-3 msk persiljaknappt 1 dl walnötter2 vitlöksklyftor1 rågad tsk marmitesvartpeppar[detta är grundkryddningen, sen kan man ju variera den efter egen fantasi]Blanda hälften av tofun med resten av ingredienserna och kör det med stavmixern, Smula ner resten av tofun
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.