Muffins är faktiskt det bakverk jag gillar allra mest. Går jag in på ett konditori eller liknande väljer jag nästan alltid en härligt, mjuk, välsmakande och saftig muffins
Idag ska ni få ett recept på ett långpannebröd som jag har valt att kalla för sirapsrutor och det är helt enkelt för att det är några matskedar sirap i degen
Men oavsett om det regnar eller solen skiner är det aldrig fel med nygräddade frukostfrallor. Långfrukost på altanen med gassande morgonsol det är verkligen helt underbart
Tidigare har jag bakat sirapsrutor och de blev väldigt uppskattade här hemma. SIRAPSRUTOR PÅ ANNAT SÄTT30 st50 g jäst5 dl filmjölk50 g smör63 g brödsirap660 g vetemjöl (11 dl)55 g rågmjöl (1 dl)5 g havssalt (1 tsk)Gör så här
Våfflor är kanske inte det matigaste men med keso och bär så blir det ganska bra. Ibland blir jag sugen på något speciellt och känner att det vill jag ha, som när min ena son i veckan sa att han ville ha våfflor så vart jag fast
Nygräddade frukostbröd på ett kick. 9 oktober 2014, 19. 22. Ni som följt med mig här under åren vet också att om det är något jag propsar på att baka från grunden så är det bröd
En av de sakerna jag bjöd på var nygräddade havrescones gjorda på bland annat yoghurt. Att de dessutom blir sjukt goda nygräddade är ju inte direkt något minus
Vörtbröd Sirapsrutor 50 g jäst. Min mamma bakade allt vårt bröd när jag växte upp - utan undantag. Fint och lite Madicken-charmigt sådär, kan man tycka
Nygräddade protein crêpes med yoghurt och varm vaniljäppel kompott – garnerad med yacon sirap och sukrinmelis drys llll Mmmmammamia… ja kan ni tänka er hur underbart den här efterrätten smakade efter kvällens löprunda på halkan [
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.