Perfekt efterrätt med sockerkaksrester och har man ingen så går det såklart bra med en nybakad. -Mamma, vet du att det finns en del barn som när de kommer från skolan får nybakade bullar och mjölk jätteofta
Den första blev ju inte helt lyckad, gjorde en ny omgång igår och nu blev det perfekt, blev som fudge skall vara, står inget i receptet hur länge den skall koka men jag kokade den till 116 grader
Så nu blir det inlägg om rullar igen. Har ni saknat mina rullar. ) He, he. Jag har faktiskt gjort det. ) Denna gång blev det wraps/rullar med en god kyckling, champinjon- och baconröra
Men en av de saker jag lagat i jobbsammanhang är i alla fall den här fantastiskt trevliga rabarberdesserten, och den vill jag verkligen dela med mig av
Gjorde en ny laddning våfflor till frysen häromdagen, perfekt att ta fram och rosta på morgonen. Jag äter mina antingen med lite bär och grädde eller som toast
Äntligen lite vitt på backen och jag njuter för fullt. Vi bor verkligen toppenbra måste jag säga. -) Receptet hittade jag i Allt om mat, och den är verkligen ett hett tips just nu
När jag friskat upp den brukar jag låta den stå framme ett tag så att surdegen börjar puttra igen. En surdeg som har mycket liv i sig kan dock stå i två veckor utan att man behöver greja med den,För att det inte ska bli alltför mycket surdegsgrund så kan det vara lämpligt att hälla av bort en del innan du friskar upp den på nytt
Där finns både indiska och marockanska recept som jag blir nyfiken att prova. Idag låg det senaste numret av Allt om mat på hallgolvet när jag kom hem från jobbet
Sedan får den jäsa igen, endera lägger jag den i mina krukor, eller i franska formen. Jag lägger ihop allt i formen för bakmaskin, den knådar på program, nr 8
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.