Min och Mattiasnyarutinpå måndagar sen "Jordskott" slutade är att se "Fjällbackamorden". =PJobbat kortdag idag, Delar med mig av receptet på en kaka jag och barnen bakade ieftermiddag
Vi äter frukost tillsammans varje tisdag och idag är det Sigun som är värd. It´s a beautiful day. Dagen har börjat bra och ikväll kommer det 18 tjejer hem tillmigpåfika och lite party
Ikväll gjorde jag det grillade brödet och det är helt klart en nyfavoritpågrillen. I veckan som gick var jag på tjejkväll tillsammans med ett gäng före detta kollegor, som med åren kommit att bli mycket goda vänner
Klicka för att dela påTwitter (Öppnas i ett nytt fönster)Dela på Facebook (Öppnas i ett nyttfönster)Klicka för att dela tillPinterest (Öppnas i ett nyttfönster)Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i ett nyttfönster)Click to email (Öppnas i ett nyttfönster)Klicka för att dela på Tumblr (Öppnas i ett nyttfönster)Klicka för utskrift (Öppnas i ett nyttfönster)GillaGilla Laddar
På ett av mina jobb har det varit massor utav möten under den senaste tiden. Till ett av mötena ombads jag att ta med något gottigt, och efter några minuters klurande stod det klart (imin hjärna) att jag skulle baka julgodisetmarsipanbröd (eller marsipangodis om man så vill kalla det)
Att ge sigpå och göra lasagne en vardag när man är kommer hem från jobbet kl. Jag går alltidpå känsla vad gäller kryddor och vad jag har hemma, så mina köttfärssåser är nästan aldrigsiglika men mina barn är van att prova och är inte rädda för nya smaker
Veckans menyblir bara för fyra dagar för på fredag åker vi bort. Det blir tre teman för det här inlägget - lördagsmys, veckans matsedel och svar på en utmaning från Bakglädje-Erika
Eftersom jag tycker om bröd som är gjort med en blandning av kokosnötsmjöl och mandelmjöl testade jag igår att blanda ihop en nypizzabotten och den blev jättegod
Tiden går så otroligt fort och denna veckan var det återigenmin tur att bjuda på kaka påjobbet. Men glöm intelite bär på toppen för det gör susen och jag tror att blåbär skulle vara ett bra alternativtill jordgubbarna som jag hade idag
Om du er nysgjerrigpå prosessen, har jeg skrevet om dette tidligere. Om jeg skulle bestemt menyen, hadde jeg sparket ut svineribben og erstattet med pinnekjøtt når som helst
Idag har jag jobbat dag, vilketinnebar att jag tränade EFTER jobbet. Körde ett ordentligt styrkepass och ökade pålitevikter som jag kände att jag klarade av, det är otroligt kul att känna att man blir starkare och starkare för varje vecka som går
Så smidigt att göra innan, frysa ned, ta med och låta det tinai kylen påjobbettilleftermiddagen. Bjöd på chokladtårta med hallon se nedan och sommartårta med bär se recept påjobbet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.