Den här gången gjorde jag tryffeln med Anthon Bergs choklad som smakar frisk mint och creme caramel. Jag bakade till min mamma i helgen och ursprungsreceptet är ett av mina absoluta favoriter och även ett av de mest besökta recepten här på bloggen
Förra året gjorde jag den för första gången, då med saffransglasyr och nu med nötter och tranbär. Det här är troligen den regerande drottningen på adventsfikabordet och är det en överdrift att kalla den det så vågar jag nog kalla den för kronprinsessan i alla fall
Smält chokladen och doppa bitarna i eller använd en pensel och pensla dom med chokladen. -) Det är iallafall lite nyttigare godis än vanligt godis eftersom det inte är något socker med
Medan kycklingen stod i ugnen och blev klar så kokade jag ris, gjorde vitkålssallad och dukade. Jag åt vitkålssallad till kycklingen medan de övriga åt ris
Hetta upp en stekpanna med smör och bryn hastigt kycklingfiléerna och lägg dem i en ugnsfast form. Servera gratängen toppad med persilja tillsammans med ris
Smaka av med citronsaften, salt och peppar. Som jag lovade tidigare i dag så skulle ni få recepten på snittarna som jag ska ha med mig i morgon till nyårsfesten
Eftermiddagsmys med nybakat bröd och en kopp te. Gärna med mycket smör på. Jag älskar att äta bröd och jag har märkt att jag mår som allra bäst när jag äter glutenfritt bröd så det blir en hel del bakande här hemma
Lägg dem på ett fat med bakplåtspapper på och häll på rapsolja. Jag och Fanny älskar att gotta oss, gärna varje kväll men vi väljer alltid lite nyttigare allternativ
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.