Nu är det snart ett nytt år. Jag vill tacka alla er som läser bloggen för att ni vill komma och hälsa på här hos mig, det känns helt galet att det finns folk som tycker att det jag bakar och skriver faktiskt är intressant
Rör ner creme bonjour och låt grytan koka upp. 500 g fläskfilè 1/2 gul lök 2 msk smör 1 tsk paprikapulver 1/2 tsk salt 1 krm svartpeppar 1 msk vetemjöl 2 1/2 dl matlagningsgrädde 1 dl vatten 1 tsk kinesisk soja 100 g Creme bonjour tex taco eller vitlök(eller annan valfri mjuksost med god smak) Gör såhär. 100 g Creme bonjour
En välgjord Creme Brulee är ett av de bästa sätten att avsluta en fin middag, tycker ni inte. Men jag passade på att göra klassisk Creme Brulee (och hålla i dem ordentligt när jag tog ut dem ur kylen den här gången) när min pappa var här och hälsade på förra helgen
Jag har vuxit upp med många karamellpuddingar (créme caramel) till efterrätt på söndagsmiddagarna. Det slinker ju ner så lätt och behöver inte tuggas och det är trots allt min mammas favoritefterrätt
Den här soppan går utmärkt att servera med räkor istället för pilgrimsmusslor för folk som har svårt för musslorna eller helt utan skaldjur för vegetarianer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.