Sarah Bernhardt biskvier. De här är så himla goda. Så det är bara att ni sätter igång och bakar. -). Glöm inte att låta bottnarna torka 30 minuter innan de gräddas för annars flyter de ut
Jag brukar ju göra klassiska chokladbiskvier, men nu önskade sig farmor en tryffelfyllning istället så gjorde dessa och de blev verkligen helt perfekta
Jag har länge tänkt att göra biskvier och/eller Sarah Bernhardt-bakelser, men har inte kommit mig för att göra det (lite pga att jag tänkt att det varit för krångligt att göra)
Det sägs att man faktiskt blir lyckligare av att äta choklad. Att det i den mörka kakaon finns något magiskt som kan fylla bröstet med glädje igen när allt känns sorgset och tomt
Below is the recipe step by step with pictures for each part. // Start by finely chop the chocolate. Min mamma fyller år idag så jag tog faktiskt tag i saken att baka en tårta till henne
Är fortfarande mätt efter middagen igår. Stella hade planerat en trerätters middag till Stefan när han fyllde år, men eftersom det var en tisdag var det svårt att hinna med innan gästerna kom
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.