1 l rabarber, saft från (ur saftmaja) ev jordgubbar 600 g strösocker 50 g citronsaft 1 kruka mynta. 1 l rabarber, saft från (ur saftmaja) ev jordgubbar 600 g strösocker 50 g citronsaft 1 kruka mynta
Bara en dag kvar nu, sen är det julafton. Har ni fixat all julmat och handlat klart julklapparna. Vi åker till mamma och pappa på julafton, vilket känns väldigt lyxigt
På lördag kommer vi ha lite julfika här hos oss med några kompisar & deras barn, lite paketöppning i förtid och ”adjö” för en tid då vi alla firar jul på olika håll
Nu är det snart jul så nu börjas det så smått med lite julbak. ). Här kommer en glutenfri mjuk pepparkaka som jag slängde ihop hos Kerstin då Anders är glutenallergiker och den blev riktigt bra
Kakan går alldeles utmärkt att frysa in för sedan tas upp lagom till tex glöggmyset. Det börjar närma sig advent och jag bakade en mjuk pepparkaka i långpanna med en krämig topping
Det börjar dra ihop sig till advent och visst är det väl mysigt att äntligen få tända alla ljus och stjärnor i fönstren och njuta av att vintern plötsligt känns lite mindre mörk och ogästvänlig
Julen närmar sig med stormsteg och det känns faktiskt ganska mysigt. De här pepparkakorna innehåller verkligen inget dåligt och jag blev jättenöjd med dem
Förra året så bakade jag den godaste och saftigaste mjuka pepparkakan jag någonsin gjort. Tidigare har jag alltid tyckt att de blivit helt okej men inte riktigt så saftig som jag önskat men så äntligen förra året fick jag till den ordentligt
2016-11-29 @ 11. 50 /. 2016 /. Mat & Bak /. Mjuk Pepparkaka. Denna goda kaka bakade jag igår kväll, frös in nästan hela (måste ju provsmaka en bit) till kommande gäster i jul
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.