Krämig och god vitchoklad moussetårta med en chokladbotten. Vit chokladmousse. Vit chokladmousse. Rör försiktigt ihop de tre olika smetarna till en mousse i en bunke
Här är receptet som jag använder när jag gör bärmousse till mina tårtor. Oftast gör jag med frysta hallon, det blir godast och är oftast enklast att få tag på, men det går givetvis att göra med andra bär
Krämig och god vitchoklad moussetårta med en chokladbotten. Vit chokladmousse. Vit chokladmousse. Rör försiktigt ihop de tre olika smetarna till en mousse i en bunke
Om ni som jag älskar kombinationen av banan, kola, och choklad måste ni baka denna gudomligt goda tårta med krämig choklad mousse, banan och marängbotten, samt dulche de leche och banankompott
Själv så skulle jag velat göra något lite mer extra och göra allt själv från grunden men det blev ju i sista sekunden och så var det mamma som handlade och då fick det bli en tårta men köpt pulver mousse
Tårta med smak av mjölkchoklad, dumle och jordgubbar. Ska det vara choklad tårta till någon som älskar choklad så ska det vara CHOKLAD i massor tycker jag och det blev det
Marängbotten. Vispa äggvitorna i en bunke. Tillsätt socker och fortsätt vispa. Häll i vårgårdariset. Bred ut blandningen på ett bakplåtspapper i långpannan
Chokladbottnar, med hallonmousse, hallonkompott, vit chokladmousse och krispig nötkrämsfyllning. Ställ i kylen så den sätter sig innan du fyller tårtan
Jag tycker om att överraska med något hembakat när jag är bortbjuden. I mån av tid givetvis. Både jag och mina nära vänner är rätt spontana, träffas då det finns någon minut över och det behöver inte vara avancerat runt oss
Hej och välkomna till min blogg. Jag heter Madelene och är 24 år, jag bor tillsammans med min familj bestående av sambo B, vår dotter Ena som är född i oktober 2012 och vårt senaste tillskott Edin som föddes i April -14
Den här tårtan har jag velat prova på att baka länge och när ingen mindre än en av mina bästa vänner blir min granne så är det klart det ska firas med något riktigt gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.