Receptet på dessa kakorna kommer från min moster och tillhör mina favoritrecept på småkakor. De blir så där härligt sega och konstigt nog aldrig särskilt långvariga i mitt kylskåp
Så nu blir det inlägg om rullar igen. Har ni saknat mina rullar. ) He, he. Jag har faktiskt gjort det. ) Denna gång blev det wraps/rullar med en god kyckling, champinjon- och baconröra
Fyllning. Fräs löken i smör och blanda i bacon. Lägg köttskivorna på en skärbräda och bred på senap i tunt lager och lägg på lökblandningen Rulla ihop och fäst med tandpetare Bryn rulladerna i smör i stekpanna
och ingen var väl egentligen förvånad. Moster Birgittas goda havrekakor. I kväll ägnar jag mig åt att springa mellan tvättstuga och tvsoffa och tänkte däremellan delge er receptet på min mosters goda havresnittar
Det här är ett recept på en klassisk chokladkaka med ursprung från min moster Anckie. Jag tycker ofta sockerkakor kan vara torra, smula sönder när man skär i dem
4-5 äpplen. 1125 g rumsvarmt smör. 11 1/2 dl strösocker. 12 dl vetemjöl. 13/4 tsk bakpulverSkala och skiva äpplena grovt och lägg dem i en smord ugnsfast form
Sedan får den jäsa igen, endera lägger jag den i mina krukor, eller i franska formen. Jag lägger ihop allt i formen för bakmaskin, den knådar på program, nr 8
Det händer att jag rensar ut i kokboksskåpet (skulle vilja kunna säga hyllan), men så lockas jag av någon fin kokbok jag stöter på och fyller återigen på
Någonstans på det världsomspännande internet såg jag någon göra en stek med endast salt, peppar och lök som kryddning vilket egentligen rent logiskt borde vara det mest rätta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.