För er som odlar eran egen squash, ni missar väl inte att lägga in den. Nu när dom flesta säkert har ett överflöd av squash så är det ju hög tid att göra en inläggning
En typisk sommarpaj. Foto. Jurek Holzer. Sommaren är pajernas tid. Man längtar efter något ljust och fräscht, lättlagat och lättpackat, svalt och skönt
Vi är inte precis Sturebys makarna Weibull, Lisa och jag. Nä, i trädgården är vi nybörjare. Äppelträdet börjar se bra ut, men plommonträdet har vi inte riktigt kontroll över
Att baka mjöl och sockerfritt är inte helt lätt, dels för att jag oftast får experimentera en hel del i köket på grund av att jag inte bara kan planka ett "vanligt" recept rakt av utan det krävs en del justeringar innan det blir som jag har tänkt mig plus att det är en djungel där ute av diverse produkter, bra och mindre bra och därför måste jag alltid läsa på om det är något för mig att använda
Ja nu äter vi verkligen tomat varje dag och vi har massor vilket ju är härligt. Men nu kommer också fukten vilket betyder att hänger tomaterna kvar för länge så möglar dom gärna
Jo det är faktiskt sant. Med nyttiga pommes så bidrar du faktiskt till att minska rynkor när det inte finns några transfetter som de pommes vi äter på snabbmatsrestauranger eller köper hem frysta där dolt socker oftast gömmer sig på innehållsförteckningen i form av tjusiga namn
Hej. En ny presentation är ju dags för nu. Jag började min allra första viktnedgång med pulverdiet men kände att det var inte för mig jag gick omkring och var småhungrig hela tiden och det blev så jobbigt tillslut
Skär ett halvt blomkålshuvud i mindre bitar och ångkoka tills de är mjuka, ca 10 min. Äggröra är den perfekta lösningen då jag snabbt behöver trolla fram mat till Vera
Tiden går. Idag hurrar jag för yngsta barnbarnet Astrid som fyller 2 år. På bilden firar hon sin 1-årsdag och nu är hon både större, busigare och kan en hel massa saker
Nu var det längesen jag skrev här på bloggen. Jag har saknat det, och jag hoppas förstås att ni bloggläsare har saknat mina inlägg… Jag har dock varit alldeles för upptagen med annat för att hinna blogga i den utsträckning jag egentligen skulle vilja, så kan det bli ibland, men förhoppningsvis ska ”bloggtorkan” snart vara över
Av någon anledning har vi mer eller mindre följt med (helt oplanerat faktiskt. Lördag 12 mars 2016. Det här är en rackarns så god räkpaj som var gårdagens middag hemma hos oss
Shit va veckorna går fort, inser ju att det va en hel vecka sen jag la in nått nytt här. Visst är det lite mycket göra nu, ni vet tomtar som ska fram och stakar och gud vet allt
till Tammerpokalen , där 3 av medlemmarna i team Proteinbutikens utvecklingsteam ska tävla. Petra, Pernilla och Marcus har alla tre gjort ett fantastiskt jobb och de har under dieten (som varat från 20-16 veckor) gjort exakt som vi sagt åt dem att göra både med kosten och träningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.