Koka upp vetekross och en tredjedel av vattnet och låt sjuda i 10 minuter. Ta formarna direkt från kylen och grädda dem i nedre delen av ugnen, två åt gången i 45 min
Oj, jag har lovat att ge ut det här receptet sålänge men det har bara inte hunnits med. Men jag fick faktiskt inte panik alls utan tänkte att "det är meningen"
Frukt, almindelig yoghurt, salat og agurk. Sålänge stannar maten kvar. Aktiv träning. Våra magar arbetar lite olika, men som tumregel stannar maten kvar i ungefär så här många timmar
Idag tänkte jag tipsa om världens enklaste kycklingrecept. Beroende på hur mycket man kryddar såsenså är den ganska mild i smakerna och passar därför både stora och små
Låt såsen koka samman på låg värme under någon minut. I morgon kväll bär det av igen. Här kommer ännu ett recept från Mette Ankarloos Medelhavsmat för svenska kök
Vi grillade kyckling med mango och ananassalsa, det är en konst att grilla, många kan faktiskt inte få till en genomstekt, god, grillad kött eller kycklingbit men min man är riktigt duktig på det
I synnerhet gillar jag (gilla, detta Facebook-kapade och skändade ord) inläggen där det experimenteras med tryckkokare, och efter att ha läst ett sådant brukar det alltid sluta med att min egen tryckkokare åker fram
1 burk kikärter, avrunnen1 solovitlök1 msk torkad koriander1 tsk malen spiskummin1 tsk paprikapulver1/2 tsk malen kanel1/2 tsk cayennepeppar2 dl turkisk yoghurtkör allt i en mixer men pressa gärna vitlöken först, sambon fick en konstig min i ansiktet igår när han insåg att han precis knaprat en större bit rå vitlök. 1 tsk malen spiskummin
Idag skulle jag också ha åkt och handlat fläder (efter att min pappa igår deklarerat att det var tråkigt att jag inte ringde en dag tidigare då hans fru åkt in till Stockholm) men upptäckte på jobbet att plånboken låg kvar hemma och det får bli imorgon istället
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.