Vitvalslinser var interiktigtvad jag hade i åtanke när jag köpte just belugalinser häromveckan under mindagstripptill Stockholm och storstadens aningen bredare sortiment än grynhyllan på Ica
Här är det vanligt med oxsvans på restaurangernas menyer. I den vackraste lilla by iAndalusieni södra Spanien åt vi den godaste oxsvans man kan tänka sig
Sommar och ledighetinnebärväldigt massa långa morgonpromenader med min underbara granne, Emma. Vissa dagar får jag bara ett sånt där galet sug på en god smörgås
Man kan försöka intalasig att fryst lax är lika bra som färsk, men det är såklart bullshit. Tillagar man hel laxsidai ugn så blir det något helt annat, läckrare och snyggare
Jag lagar ofta (som bekant) stora portioner mat för att sedan få slippa laga mat i några dagar. Köpte en stor hel kyckling som vi ugnsstekte tillmiddag
menvi lovar, det smakade gott. Förra veckan var det dags för höstens lergrytepremiäri det Mårtenssonska köket och i grytan åkte en hel, färsk kyckling som fick sällskap av äpplen och rosmarin
Fördela vitlöken och örterna runt helarotsellerin, banka in lätt. Såg ett matprogram med JamieOliver härom dagen, då han tillagade en hel rotsellerii ugn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.