Ca 15 st kokoschoklad Bounty. 100 g choklad med hög kakaohalt. Smält sötrix och kokosfett i en kastrull, tillsätt kokosmjölk, grädde, kokos och låt det sjuda
Häll kokoschokladen över nötterna. Ingredienser för 4 st3 rutor mörk choklad 72% (ca 30 g) (Valhrona eller nån annan sort med kvalitet)3 msk kokosfett (Renée Voltaires supergoda använder jag)12 cashewnötter (gärna Saltå Kvarns)4 valnötter (Kung Markatta har utmärkta)4 tsk kokosflingor (Renée Voltaires)4 små kakformarGör såhär. 3 rutor mörk choklad 72% (ca 30 g) (Valhrona eller nån annan sort med kvalitet)
Vem älskar inte kokoschoklad. 1 påse med kokosflingor (ca 200g). Sänk till lite varmare än medelvärme, rör om då och då och koka tills det blir en tjockare massa 5-15 minuter (tills den börjar att tjockna). Häll i kokosflingorna och blanda väl med en slickepott, klicka ut och forma till en fyrkantig kaka på bakplåtspapper och låt den stelna i 1 timme
Cockiesen kan lätt LCHF-anpassas genom att byta kokossockret mot sukrin och den hackade kokoschokladen mot mörk osockrad choklad eller mörk choklad med stevia
Kokoschokladmed kanel. Julgodis med mindre socker. Kokoschokladmed kanel. Det har väl inte undgått någon att vi äter alldeles för mycket socker i Sverige, så nu passar jag på att bjuda på mina bästa recept på godsaker med betydligt mindre av den varan
ja på med smörkrämen och lät den stå i kylen ett par timmar. Den här tårtan består av chokladbotten,caramel mousse,vaniljbavaroise,dulche de leche smörkräm,kokoschoklad bollar och toffee sås över
*Ler* Du har ju kokos med i. Lite mer avancerat än vanligt Rischokladbräck. )100gram mörk choklad4 dl Vårgårda ris1½ dl kokosSmälchoklad och rör ner riset och kokosen, bred ut i en långpanna, strö gärna även kokos över
Mintkyssar i form av stekta ägg, vit kokoschoklad och lila påskägg på hemgjord marsipan. I år fyller jag påskäggen med tre enkla godissorter som man lätt bakar själv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.