Äta, laga, odla eller vad som helst med mat och jag tror att det många vill åt är det kreativa nöjet med att tillaga en måltid som verkligen får smaklökarna att falla för dig
Efter att ha ätitpizza från diversedåligapizzeriori flera dagar så tycket jag det var dags för den lillasvinnackeni frysen att få ett sista farväl och då så klart med bravur
Denna kallar jag döden, browniecheesecakemed kolasås. Krossa kexen till småsmulor (det enklaste är att köra dem i en mixer), blanda ihopmed olja och vatten till en deg och tryck ut i en pajform med löstagbar botten
Gårdagens ”fångst” blev inget att skryta med men idag lyckades jag riktigt bra så jag och Juli mumsade sockerkaka (ja Juli smakade lite o lät verkligen nomnom, sötisen)
Med tanke på årstiden och det underbara vårvädret vi haft här nere idagmed sol och blå himmel, så kanske det hade varit mer passande och lockande med något igrillvägistället för en gryta
Gör ett större hål med hjälp av en konservöppnare i toppen på burken. Se till att grillen är redo. Blanda alla ingrediensertill kryddrubben i en liten skål och ställ åt sidan
Jag och min sambo David åkte till Gävle redan i fredags för att åka tillProteinbutiken för att hämta lite bars och drickor som de var snälla nog att sponsra oss med
gillarni mandeltårta fylld med en härligt gul äggkräm. Det här tårtreceptet har många år på nacken och jag minns den från mina barndomsdagar när mamma ofta bakade den till något av våra kalas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.