Blanda allt i en stor gryta och låt det stå i minst 3 timmar. Ex. Du kan göra den på kvällen innan och sen tillaga den till middag dan efter, det gör ingenting att den står längre än 3 timmar som jag har skrivit
Ingredienser Portioner. 4 250 - 300 g pasta av valfri sort 400 g strimlad grillad paprika i olja (400 g motsvarar 2 burkar) ca 500 g kycklinglårfiléer 2 tsk salt 2 krm svartpeppar 2 msk balsamvinäger (crema di balsamico) 3 msk flagad mandel 70 g ruccolablad 1/2 kruka basilika 125 g ädelost, feta, mozzarella eller chèvre Lägg till i inköpslistan
Gör så här. Smält smöret. Smörj och bröa en rund form ca 22 cm i diameter. Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt vaniljsocker, bakpulver, kanel och salt och rör till en jämn smet
Besök nummer två på jakt efter Stockholms bästa vegetariska hamburgare gick till Marie Laveau på Hornsgatan och deras ”Stora Baren” som ligger precis vid ingången till restaurang/nöjeskomplexet ML
Har provat en ny variant av moussaka - mums vad god den var. 4 port. 1 aubergine. 1 burk Felix Formaggio Classic (2dl) (ostsås med parmesan och vitlök)
Ikväll ska vi äta en av mina absoluta favoriträtter - the one and only Fredagspasta. Men eftersom många söker på just Fredagspasta lägger jag upp det igen, så att det går lättare att hitta
Jag såg en väns inlägg på Facebook härom morgonen med en ugnsbakad hirspudding med kokos och blåbär tillsammans med äpple, valnötter, kanel och en skvätt agavesirap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.