Tyvärr är det så, att det ser väldans nyttigt ut och till exempel yoghurtdoppat naturgodis låter hur hälsosamt som helst, men läser man på innehållsförteckningsåhar de i regel inte varit i närheten av någon yoghurt utan är gjord på saker vi helst ska undvika
När ni läser detta harni kanske njutit av en härlig helgfrukost med en massa gott. Jag har testat många varianter av långjästabröd som görs på kall degvätska och som jäses i rumstemperatur till skillnad från kalljästa bröd
Jag har gjort den en gång tidigare och kom ihåg att den smakade otroligt gott. Chevretoast med honung och pinjenötter är så sanslöst gott att om man bara ska ge sig på att göra en förrätt och bjuda på i livet så ska man göra denna [om man tycker om getost vill säga]
Gör så här. Harni provat att laga ostsoppa. Ta av från plattan och låt osten smälta. Det är förbluffande enkelt och alldeles för gott för att lagas på 15 min
Man gör fel och misstag många gånger i köket och det är meningenatt man ska lära sig av dom. Hur man gör en god gräddsås eller lyckas med pepparkakshuset… Jag blir lätt förblindad många gånger då jag läser kommentarer och verkligen ser vad det är niuppskattar här på kryddburken
På landet har vi tack och lov kompost. Visst går det bra att slänga ned lite äggvitor i en pannkakssmet, i stället för ett av äggen, men eftersom jag tagit för vana att frysa in mina äggvitor, så krävs det framförhållning för att de skall bli använda
Observera att beroende på ugn och storlek på tomatbitarna kan tiden variera – har de inte torkat tillräckligt är det baraatt köra dem längre, ser ut att vara klara innan avbryter man bara tidigare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.