Månadens sötsak – Maj
Min kakburk
Min kakburk
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Mjuk Pepparkaka
  • 100 gr smör
  • 2 ägg 2 dl socker
  • 1 burk creme fraiche
  • 1 1/2 tsk ingefära
  • 1 1/2 tsk nejlikor
  • 2 tsk kanel
  • 3 dl mjöl
  • 1 tsk bikarbonat
  • smörj och bröa en form (1 1/2 liter)
  • smält smöret och låt svalna.
  • Vispa ägg och socker pösigt.
  • Blanda alla torra ingredienser och rör ner tillsammans med smöret och creme fraichen.
  • Häll smeten i formen
  • Skjuts in i ugnen på nedersta falsen i 175 grader ca 45 minuter.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.