Panna cotta med blåbärskompott. och kaneldoftande havrekrisp. Det godaste på länge. Ni får förlåta mig. Det är inte precis första gången jag bombarderar er med ett recept på mini-panna cotta
Den här galna hösten då livet består av flängande mellan jobbet och sporadiska flytt- och renoveringsutflykter till Blå Huset så är släng-allt-i-en-gryta-och-glöm-bort-det-matlagning en räddning och välsignelse
Finhacka schalottenlöken och krossa vitlöken. Lägg i en kastrull tillsammans med krossade pepparkorn, persilje- och dragonstjälkar, vinäger och vatten och låt sjuda tills hälften av vätskan kvarstår
Nu ni, nu är jag PÅ. Jag har en bra idé som jag tror kan sitta helt rätt i era magar och matlådor. Jag är sjukt inne på sallader och grönsaker, äter en sallad om dagen i de flesta fall
Här är en enkel sås för den som är förtjust i smör. Jag tycker mycket om smaken av brynt smör. Det blir nötigt och lite sött och passar bra till fisk eller grönsaker
Dags att börja fundera på goda desserter till påsk eller smarriga tårtor till fikat. Här är en av mina absoluta favoriter bland de påsktårtor jag gjort
En härlig vårdag som denna så måste även vi LCHF. are få njuta av våfflor. Intogs utomhus i vårsolen. Det recept vi nu kommit fram är en blandning av andra vi sett på bloggar, det här blir frasigt och bra
Fick ett ryck och tog tag i brödkaveln en svängom i eftermiddag. *ler nöjt*. Att baka bröd är inte min bästa sida, men har varit sugen på brödkakor ett tag så nu mina vänner luktar det riktigt gott här i huset ikväll
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.