Har inte gjort glass på yoghurt tidigare, har varit rädd för att det skulle bli isigt och smaklöst, men oj så fel man kan ha, det blev riktigt gott, trots att den varken innehåller äggulor eller vispgrädde, men sedan så gillar jag ju mango också
Nu var det ju så att jag ska jobba imorgon natt och på så vis inte kan ha något riktigt nyårsfirande, så jag och Berra njöt av "nyårsmiddagen" igår istället
Häll upp i så stor del av glassbägaren som du vill ha mangosmak. Solen tittar äntligen fram lite mer ordentligt här nere i Skåne, och vad passar bättre då än ett inlägg om hemmagjord glass
Varva äppelmos och glass i en glassbägare. Häll över ett stänk ägglikör, toppa med vispgrädde. Har du en svensk flagga på tandpetare blir det som kronan på verket
Gillar du glassbägaren Sundborn punch som säljs av Hemglass. Det gör jag. Här har jag gjort det enkelt för mig och använt Cloettas chokladpunchflaskor för att skapa en hemmagjord variant av den
Sedan tog jag en sockerfri glassbägare från Glassbilen till. Mikrade äppelklyftor med lättglass. Jag var så sugen på något gott nu på kvällen, så jag funderade på att göra något med alla äpplen som vi har hemma
Ätbar glassbägare av strössel & choklad. Låt oss göra sommarens glassdessert i solen lite festligare med dessa egengjorda glassbägare av choklad och strössel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.