Jag gjorde vanliga ”gaffelkakor”, kakor med chokladgömma (ungefär som syltkaka men med en liten chokladnib i istället) och sedan en slags variant av chocolate chip cookies (dvs platta kakor med hackad choklad
Idag bestämde jag mig för att färdigställa receptet med ugnspannkakan. Ugnspannkaka LCHF. Jag har fått en hel del frågor på hur jag gjorde den men jag var inte riktigt nöjd med det tidigare receptet så nu var det dags att laborera lite till… o dessutom hade vi ingen lunch så det var lägligt
Jag hittade den på en sida med engelsk text, nämligen den HÄR. Min favoritgrönsak just nu är ju just aubergine och den passar så bra ihop med resterande ingredienser
Denna cheesecake är inte en sådan jättesöt cheesecake som man bakar med vanligt socker. Jag älskar cheesecake och här gjorde jag en sockerfritt och lchf variant
Låt vispgrädden få ett kort uppkok och stäng av plattan, nu i med äggen och skrapa röran försiktigt och hela tiden med en slickepott till grädden längre inte “rinner ur” röran
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.