Idag bakade jag de här super goda fudge brownie cookiesen för typ femte gången den här månaden. Cookies är något som alltid funkar att bjuda på, speciellt när de varken innehåller gluten eller mjölk om man skulle råka ha någon allergiker i sällskapet
Så det blev både något nytt som heter Fudge Brownie, men även morotskaka, som jag gjort flertal ggr innan, Men jag tänkte bjuda på brownie kakreceptet, då det var superenkelt att göra och såå gott det blev
Så krämigt goda brownies med en fudge ovanpå. Chokladfudge. När kakan svalnat så hälls fudgen på kakan. Sally ville baka goda brownies och så fick det bli häromdan
Fudgen är nu klar att äta och förvaras svalt i kyl men går även fint att frysa. Grundrecept fudge 16-20 bitar2 dl grädde50 g smör2 msk sukrin. Min form har måtten 15×15 cm, vilket jag tycker ger en lagom hög fudge. Grundrecept fudge 16-20 bitar
Chokladhimlen är nära. Vilken brownie, krämig konsistens och en helt underbar glasyr. I receptet ingår kaffe i både kaka och glasyr, men det kan givetvis uteslutas om man absolut inte tycker om kaffesmaken
Sätt ugnen på 175 grader. Börja med att mixa dadlarna i en mixer. Tillsätt jordnötssmör, vaniljpulver, kokosolja och mandelmjölk och mixa till en jämn smet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.