Lägg laxfilén på en plåt. Riv över parmesanost, krydda med örtagårdskrydda. 2. Strimla och lägg på smakrik salami och skivad rödlök. 3. Lägg på oliver och körsbärstomater. 4. In i ugnen tills laxen faller isär i köttet. 5. Servera tillsammans med sallad, potatis och sås av crème fraîche, salt och pressad vitlök.
Logga in eller Registrera för att kommentera.
Kommentarer
annapim-1
Lägg laxfilén på en plåt. Riv över parmesanost, krydda med örtagårdskrydda.
2. Strimla och lägg på smakrik salami och skivad rödlök.
3. Lägg på oliver och körsbärstomater.
4. In i ugnen tills laxen faller isär i köttet.
5. Servera tillsammans med sallad, potatis och sås av crème fraîche, salt och pressad vitlök.
Logga in eller Registrera för att kommentera.