Lakritskladdkaka med Lindor Mango-frostning
Mary Dane -
Mary Dane -
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 0,75 dl Lakritssirap (min innehåller Lakrits och Salmiak), går säkert bra med en lakritssås också, typ sån man har på glass.
  • 150 g smält smör
  • 2 ½ dl strösocker
  • 2 dl vetemjöl
  • 2 ägg Sätt ugnen på 175 grader Smöra en form. Jag använder bakplåtpapper i botten på en springform. En 22 cm form borde bli bra. Smält smör i en kastrull, dra bort från värmen, häll ner socker, sirapen, vetemjöl och ägg. Rör om och häll i formen. Grädda mitt i ugnen tills kakan precis är torr en 2 cm från kanten.
  • 70 g Lindorkulor
  • 75 g Philadelphia
  • 0,75 dl Lakritssirap (min innehåller Lakrits och Salmiak), går säkert bra med en lakritssås också, typ sån man har på glass.
  • 150 g smält smör
  • 2 ½ dl strösocker
  • 2 dl vetemjöl
  • 2 ägg Sätt ugnen på 175 grader Smöra en form. Jag använder bakplåtpapper i botten på en springform. En 22 cm form borde bli bra. Smält smör i en kastrull, dra bort från värmen, häll ner socker, sirapen, vetemjöl och ägg. Rör om och häll i formen. Grädda mitt i ugnen tills kakan precis är torr en 2 cm från kanten.
  • 70 g Lindorkulor
  • 75 g Philadelphia

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.