På med locket och låt gå 2,5 timme i 175° i ugnen. Ta sedan upp kycklingen, rör ned 2,5 dl créme fraiche och en matsked grov fransk senap i skyn och låt sjuda en stund
Lägg i en kastrull tillsammans med krossade pepparkorn, persilje- och dragonstjälkar, vinäger och vatten och låt sjuda tills hälften av vätskan kvarstår
Lägg hälften i smord ugnsplåt och smeta ut till ett lager. hela familjen har varit sugna på den mumsiga kanelkakan vi gjorde för en vecka sedan här kommer en variant på den gjord i långpanna istället
instagram 100kitchenstories. Hur mycket jag än tycker om att äta så rent, naturligt, ekologiskt och, framförallt, sockerfritt som möjligt, så är jag väldigt noga med att denna hälsosamma livsstil inte ska kontrollera mig
Smakmässigt kan man som alltid variera sig det oändliga, så testa dig fram det här är bara ett förslag på hur jag brukar krydda, föredrar du krossade tomater framför rödvin byt ut eller kanske till och med använd båda
Ni får förlåta mig. Häl sedan i resterande tre deciliter grädde samt mjölken, och låt det hela stå och svalna, medan du kokar ihop blåbärskompotten och gör havrekrispet
Blanda olja och vin i en skål, rör ut saffran, skiva i chili och låt dra en stund. Min vän Björn ringde där han var klar med att dumpa fruntimmer på stan och vi bestämde oss för att slå våra påsar ihop för kvällen
Nu ni, nu är jag PÅ. Jag har en bra idé som jag tror kan sitta helt rätt i era magar och matlådor. Jag är sjukt inne på sallader och grönsaker, äter en sallad om dagen i de flesta fall
Jag låter smöret svalna innan jag börjar droppa det i ägggulorna och vispar kraftigt. Låt det svalna. Här är en enkel sås för den som är förtjust i smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.