Det ska bli så starkt att sylten gör skäl för namnet Vuxenlingon. Låt sylten svalna och packa den i mindre lådor för infrysning sylten klarar sig inte över +6°C, utan jäser
Nästa vecka ska vi få nattgäster från torsdag till söndag, och för att inte avslöja hela den planerade menyn för gästerna (som läser bloggen) så kommer här en gammal veckoplanering
½ apelsin (fruktköttet). Det finns numera AD-droppar även förvuxna. Dosering lyder som så att AD-dropparna intages minst en dos varje lördag för bästa resultat
Klyfta varje apelsin i 8 delar och skär sen bort skalet samt eventuellt störande hinnor. Blanda med alla andra ingredienser och låt dra i 2 timmar i rumstemperatur
Sen avslutar vi veckan med lite festlig fläskfilé i en riktigt mumsig (men så enkel) sås. Menyn för nästa vecka består av en massa favoriter, både nya och gamla
Receptet på den kommer att läggas ut i början av veckan. 600 g vattenmelon (utan skal och kärnor). 3 msk pressad lime1 burk sprite (33 cl)16 cl ljus rom8 isbitar
) Nästa punkt på dagordningen är att leverera ett stycke matsedelsförslag till er, följt av den obligatoriska söndagspromenaden, båda två ett kärt nöje
I dagarna kom våra första visitkort. Och så till ämnet till överskriften denna dag… Detta är ett av våra mest sökta recept på bloggen och jag har inte varit helt nöjd över receptet och manualen så att säga så nu gjorde jag slag i saken och gjorde ett steg för steg-recept
Häll på en del av den heta gräddblandningen under vispning, och häll sedan tillbaka alltihop i kastrullen och vispa tills det tjocknar (över så stark värme du vågar, det får inte koka)
). En gryta med sötsur sås tar inte alltför lång tid att förbereda och passar fint som avslutning på veckan, grönsakerna varierar du enkelt efter ditt eget tycke och smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.