Okej, så nu kikar vi på den här veckans läsarfrukostar, då ni var extra många som skickade in. Fortsätt att skicka in era bilder, med bredden 700px till linn
Nu känns det snurrigt i mitt huvud. För mycket att tänka på. Ibland önskar jag att det fanns en "off-knapp" strax ovanför örat som man kunde trycka på när allt känns övermäktigt
)Kyckling (kan varieras i det oändliga)Choklad (man måste ju njuta också)Vitlök (livets krydda)Fisk (bra för hjärtat)Kaffe (ett måste till frukosten)Ankis 10Citron (absolut nummer 1)Salmiak, typ Lakrisal (alltid med på våra resor)Champagne (kommentar överflödig)Fisk (visst räknas skaldjur också in här. 10Citron (absolut nummer 1)
Rivstarta kroppen, gör dig av med gifter och få massor av energi. I alla tider har människor gjort olika reningskurer för hälsans skull och idag behövs det mer än någonsin
Så i går kväll körde jag på firande nummer två tillsammans med ett gäng vänner. När man fyller jämnt så ska man fira ordentligt, det tycker jag i alla fall
Så, nu får Olivers ettårsdag vara färdigfirad. I dag har Olivers släkt på Johans sida har varit här. Det är ju så när man bor litet, man får dela upp kalasandet
Igår fick jag hem senaste numret av Lantliv Mat och Vin. Nu skrivs det redan om julmat och nyårssupé. Och själv har jag inte ens firat att det är höst med att baka en morotskaka
Smörj (jag tror som sagt att smör/margarin är bättre än olja) en långpanna och strö på vetekli. Blanda alla ingredienserna väl (med elvisp med "skruv-visparna" på) och häll i formen
God kväll. Sitter och ser på Malou efter tio, fast efter 22 för min del. Är så glad över att jag numera kan se många av programmen som gått tidigare under dagen genom att starta om programmet
Den här tårtan var god, väldigt enkel och uppskattad av de personer som fick äta den. Jag dekorerade tårtan vid servering, det är ju ingen svår dekoration precis
En sann husmor tar hand om julmaten och lagar mat på resterna. Än idag på juldagen är det gott att äta julbordet men framåt annandagen börjar jag ofta bli lite trött på julsmakerna så det är bra att ta in lite nya kryddor i recepten, gärna italienskt eller asiatiskt
Här kommer bröd två från brödbaket. Sesam- och linfröbröd. Kommer från samma bok som havrebrödet. Beskrivningen av brödet i boken " Ett nötigt brd helt utan nötter
Chevrésallad nummer tvåruccolachevréostpinjenötteroljahonung. Foto. Tina Fallgren. Efter att jag hade publicerat mitt inlägg om chevrésallad igår blev jag så sugen att jag gick raka vägen till min mataffär och handlade på mig både getost, ruccola och pinjenötter
Köpte hem kokosmjöl för första gången idag när vi var och veckohandlade. Så idag på eftermiddagen blev jag sugen på att testa det i någon slags bakning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.