3 msk ljus soja 1 msk sesamolja 2 msk Mirin , (japanskt sött risvin, kan ersättas med lika delar vitvinsvinäger och socker som får lösas upp) 1 nypa(or) ingefära , hackad, ev
Blanda alla ingredienser i en skål och låt stå medan du tillagar resten. Koka upp vattnet och häll det i omgångar över mjölet medan maskinen jobbar, eller knåda för hand
Johan tyckte det var lite tama smaker då jag var lite försiktig med chilin. Jag gillar de sötsyrliga smakerna men kan hålla med sambon om att det var lite torrt
Vi har både pappa & morfar & gammelmorfar hemma i Sala så vi kunde ju inte ha valt en bättre helg att åka hem på och det har som sagt firats stort med blommor, tårta, presenter och m a s s o r av kramar ❤︎
Blanda med lök, vattenkastanjer, chili, ingefära, koriander, vitlök, sesamolja och lite salt. Fukta kanterna på en dimsumplatta i taget med vatten, lägg en tesked fyllning i mitten och nyp ihop hörnen till ett knyte
Ta ett ark i handen och pensla kanterna med vatten. Lägg med skarven ner på ett fat. Ta upp dem med en hålslev och låt rinna av i ett durkslag eller på hushållspapper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.