Idag har vi verkligen varit produktiva hela klassen. Vi blev uppdelade två och två och varje grupp gjorde en egen sorts biscotti, allt från choklad o lavendel, mandel, kardemumma o apelsin, hasselnötter o koriander och muscovadoskorpor…
4 tsk fem peppar, hela krossade korn (i mortel eller på annat kreativt sätt). 4 tsk fem peppar, hela krossade korn (i mortel eller på annat kreativt sätt)
Har inte varit så mycket kreativ matlagning hemma hos mig på ett tag men jag hittade ett recept på vegetariska biffar för ett tag sedan som jag velat prova fast lite egen variant
Hon är enormt kreativ när det gäller att baka med proteinpulver och jag har följt henne länge och förundrats över alla kakor, bars och muffins som hon trollar fram
Vi har varit väldigt kreativa också och använt upp allt i frysen. Tills dess att jag kommer igång i köket själv igen har jag i alla fall en jättegod omelett att bjuda på som jag bjöd på till påsklunch
Det finns många olika sätt att göra pajbotten på – det gäller bara att vara lite kreativ och tänka utanför boxen för att hitta en bra botten som är fri från vetemjöl
Fylla bullar med det ska jag också göra någon dag, men nu undrar jag om någon därute har några kreativa förslag på vad man skulle kunna göra med resten
Det är bara att vara kreativ. Kirskålpaj med en enkel sallad och kall sås till är jättegott. Jag har nu testat att äta ogräset och jag både lever och är glad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.