Färga marsipanen med några droppar gul hushållsfärg. Ta små degkluttar och forma till ägg. Ett tips är att förs forma till runda kulor och sen göra dessa ovala
Hade inga nötter som receptet angav utan fick använda mandel i stället och den tilltänkta mörka chokladen fick bytas mot Maraboumjölkchoklad som gömts från gottesugna små fingrar
Gör enligt receptet ovan men byt ut den vita chokladen mot mjölkchoklad. Kladdkaka är ju verkligensupersmidigt att göra om man har ont om tid eller om man helt enkelt bara vill göra något enkelt
Här har vilite ett av tre fudge som fanns med på bordet, mjölkchoklad fudge. Tillmitt dessertbord bakade jag allt själv, alltså var all godis hemmagjort
Jag provläste Roy Fares bok "Sweet" och fastnade för mjölkchokladpannacotta med daimkrisp på. Enligt Roy så är den här en av hans favoriter och då kände jag att jag bara måste göra den
Smaksatte med Maraboumjölkchoklad och det slår i och för sig mormors ganska lätt. Vi var uppe tidigt och ivägtill bussen, det är mörkt på morgonen och allt känns litejobbigare, fortfarande svårt att komma i säng bra tid men viktigt att få sina sju timmar
Ingredienser. Instruktioner. Ta bort kastrullen från värmen och tillsätt den hackade chokladen. Rör om tills den har smält och allt blandats ordentligt
Du kan smaksätta din fudge med mörk choklad, marabou choklad, med eller utan nötter, kanske lakrits eller krossade polkagrisar eller iprincip vad du vill
Låt svalna och skär i fyrkanter. 1 1/2 dl sirap. 2 msk fin kakao. Kokas till 121 grader. Låt 100 gr mjölkchoklad smälta ner och lägg i bakplåtspapper klädd form 20x20cm. 1 1/2 dl sirap. 2 msk fin kakao
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.