Kesotårta
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 1/2 dl vetemjöl
  • 3/4 dl potatismjöl
  • 1 1/2 tsk bakpulver
  • 2 ägg
  • 1 1/2 dl rörsocker strö- eller vanligt strösocker
  • 1 dl kokande vatten
  • 5 blad gelatin
  • 1 msk rivet citronskal
  • 2 ägg, använd bara gulorna
  • 3/4 dl rörsocker strö-
  • 2 dl laktosfri vispgrädde
  • 1 burk laktosfri keso, 200 g
  • 2 gelatinblad
  • 1 dl drickfärdig äppeldryck
  • 250-300 g jordgubbar, färska eller frysta

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.