Grovhacka bären och häll ner dem med. Därför tänkte jag dela med mig av receptet till er nu. Hacka hasselnötterna och häll alla torra ingredienser i en skål
Bars med smak av hallon och kokos. Platta ut med en sked på en plåt med bakplåtspapper. Båda har jag tyckt varit väldigt goda och kommer definitivt att baka igen när vi har äggvitor till övers
Ställ formen och resten av mördegen i kylen medan du gör fyllningen. Skala och skiva äpplena tunt. Strö försiktigt på valfri mängd kanel jämnt över äpplena
Jag gjorde om receptet lite efter eget tycke och smak. Lite krispigare yta, krämigt inre som smakar vanilj och så mördegsbotten som man bara inte kan låta bli att älska
Skala och skär äpplena i små bitar och blanda ihop dem med sockret och kanelen. Jag använder mig av Granny smith-äpplen eftersom jag tycker om när det fortfarande är lite syrligt även efter att man har haft på kanel och socker och att de blir trevliga i konsistensen när det är tillagade i ugnen
Jag täcker alltid degbunken med plastfolie och ovanpå det handduk, detta för bästa jäseffekt. De här goda bullarna florerar runt lite här och var på nätet
Servera de varma äpplena i en djup tallrik med en rejäl kula glass. Smaka av med en nypa salt. Karamellisera sockret i en stekpanna och tillsätt sedan äpple
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.