Kantarellflarn Ansa svampen och fräs i stekpanna tills vätskan kokat in. Skala och hacka löken. Lägg i smör och stek svampen Hemmets Journal
Kantarellflarn med bacon och dill Ansa och dela svampen i mindre bitar. Skala och hacka löken. Hetta upp smöret en stekpanna och stek svamp, lök och bacon och krydda www.hemtrevligt.se
Kantarellflarn Blanda mjöl, smör och ost till en smulig massa. Tillsätt ägget och arbeta ihop till en deg. Tillsätt någon matsked vatten om degen känns hård Hemmets Journal
Kantarellflarn Ansa svampen och fräs i stekpanna tills vätskan kokat in. Skala och hacka löken. Lägg i smör och stek svampen Hemmets Journal
Kantarellflarn! Du behöver. Till botten. 5 dl vetemjöl. 150 gram smör. 50 gram riven västerbottenost. 1 ägg. Pepparrotskräm. 400 gram färskost Mikaela C -
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.