Sätt ugnen på 200 grader. Blanda samtliga ingredienser till en deg. Dela degen i två delar och forma till långa rullar med en diameter på fem centimeter, slå in i plastfolie och ställ i kylen i en timme
Uppe tidigt idag så jag ska nog hinna med en del innan jobbet, tänkte mig en springrunda för när jag kommer hem från jobbet bär det av till affären för lite shopping sen mys för hela slanten
Iallafall, om man har jobbat så hårt som jag gjorde igår så får man somna innan tio klockan trots att det är en fredagskväll vilket är exakt vad jag gjorde igår
Vad säger ni, är ni intresserade av denna typ av inlägg. Om ni tycker det är intressant så lägger jag upp recept de gånger jag hinner o tillfälle ges, men bilderna får ni levererade i lite sämre kvalité då förstås eftersom jag fotar med iPhonen
Om du känner dig sugen på ovanstående bumsbollar så välkommen till Gryningen på Söder i Reservatet STHLM på fredag för då står jag där och serverar bumsbollar och vita mullbär och gojibär och annat gott från Holistic
Vad är ett måste på ert Julbord. För min del ska det finnas detta. Skinka, brunkål, senap, ägg, sill (minst 2 sorter) rödbetssallad, köttbullar, prinskorv, ost, kavring, vörtbröd, hårtbröd, franskbröd, julmust, risgrynsgröt, saftsås med hela jordgubbar
Vi träffas i Sandgärdsskolans hemkunskapslokal och där börjar vi med att jag bakar ett matbröd och en kaka och berättar om ingredienserna och tips och trix vad gäller lågkolhydratsbakning
Men nu så har vi lyckats och det ser vi fram mot, vi vet ju vad som väntar. Fråga oss inte varför den heter gryta från södern, för det har vi ingen aning om alls
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.