glasyrrecept (länk) & chokladkakansrecept (länk). Då tror jag den här blandningen jag gjorde på två recept kan passa er, det är en chokladkaka som nästan är som en kladdkaka med en glasyr som brukar finnas på traditionella kärleksmums
). Ett litet middagstips från mig. Kanske byta ut fredagstacosen mot den här smarriga köttfärsrätten. Jag hade tänkt använda kycklingfärs men det var tyvärr slut i affären så det fick bli nötfärs istället men det var lika gott det
) Sist bakade jag två olika sorters kakor, den här gången kommer jag att bjuda på tre olika sorter ha ha har man en bakblogg så gäller det ju att leverera
Smörj och mjöla dem (gjorde inte jag, funkade alldeles utmärkt). Låt massan sjuda under vispning tills den tjocknar (sätt till lite kokande vatten om krämen skulle skära sig)
Förra veckan gjorde jag ju min första juliga tårta, ni vet den där tomten klättrar ner i skorstenen och den bestod bland annat utav pepparkakstårtbotten som jag tänkte dela med mig av ett busenkelt och bra recept som jag själv hittat på utifrån grunden lika delar (recept)
För att göra denna underbara kladdiga och chokladiga chokladkaka är allt du behöver 4 ingredienser (3 om du vill) och 2 fjuttiga minuter i micron. 3 msk kakao eller 50 g smält mörk choklad (80% kakaohalt). To make this wonderful sticky and chocolaty chocolate cake, all you need is 4 ingredients (three if you wish so), and petty 2 minutes in the microwave. 1 banana1 egg3 tablespoons cocoa powder or 50g melted dark chocolate (80% cocoa content)1/4 cups coconut milk (optional, but makes the cake extra moist)Do this. 3 msk kakao eller 50 g smält mörk choklad (80% kakaohalt). 3 tablespoons cocoa powder or 50g melted dark chocolate (80% cocoa content)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.