Alternativtnypihop den för hand. Idag var det min tur att bjuda på lunch på jobbet. Itisdags morse åkte viförbi vårt bygge med nybakade baguetter till våra snickare och idagfick de nybakadSilviakakatilleftermiddagsfikat
På den där sylt- och marmeladkursen som jag var på kokte vi en himla massa olikavarianter, äppelkompott, päronmarmelad, dulce de leche, karibisk bananmarmelad, chutney, apelsinmarmelad, björnbärssylt, hallonsylt… Jag och en kursare fastnade dock för en annan råvara
Nu vänner ska jag berätta för er hur man griljerar en julskinka. Det är många som har frågat oss om tips, och därför kände vi att det var läge för ett inlägg om detta
Håkan var väl inte helt med på idén, i hans öron lät det som att griljeringen var lite väl nytänkande, men han vet ju samtidigt att det är svårt att stoppa sin fru när hon väl bestämt sej
Nej då, den här bloggen kommer aldrig dö. Den tar bara väldigt långa pauser. Jag har haft mycket jobb på sistone, vilket är kul men de sorgligamiddagar som blirtill efter att jag jobblagat mat en hel dag är icke värda att blogga om
Jag fullkomligt älskar julskinka och senap på något gott bröd eller knäckebröd. I år är faktiskt det första året som jag har tänkt att äta så mycket vegetariskt och veganskt som möjligt på jul
Gjorde en nyladdning våfflor till frysen häromdagen, perfekt att ta fram och rosta på morgonen. Jag äter minaantingen med lite bär och grädde eller som toast
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.