Mina favoriter är artister som John Mayer, James Morrisson, Van Morrison, Adele, Sarah Dawn Finer eller fin pianomusik… men det är ju bara vad jag gillar
"I'm particularly fond of Mulligatawny soup, James. Inte har vi väl någonsin tänkt när vi suttit där vid tolvslaget och kollat när James serverar, blir mer och mer på kanelen och skuttar så graciöst över tigern som ligger på golvet, att "Den där soppan, den borde vi ta och leta upp receptet på och testa"
Men arvet från hans far för inget gott med sig, och med fiender som lurar i varje hörn, måste James vara extra smidig för att undvika att skriva under sin egen dödsdom
Snart är det jul och jag vet precis vad jag önskar mig i julklapp En Raw Food kurs av Russell James. Idag var jag hos Tina på Harmoniqa i hennes mysiga butik och utförde prova-på-Aurareningar och passade på att bjuda på lite julig Raw Food
Mannen som gjorde storkovan på ananaskonserver hette för övrigt James Drummond Dole, och receptet var en del i en mycket lyckad reklamkampanj riktad mot husmödrar
Nu är det King´s speech på tv och det känns rätt lagom så här en fredagkväll i februari. Vi är bra nördiga här hemma när det kommer till Italienska smaker
Mannen som gjorde storkovan på ananaskonserver hette för övrigt James Drummond Dole, och receptet var en del i en mycket lyckad reklamkampanj riktad mot husmödrar
Det recept som vi anamamat mest och inspirerats av kommer ursprungligen från James Martin. Bakat, Sugarhigh brittiskt, dadlar, dessert, efterätt, guldkant, James Martin, kolasås, muscovadosocker, ragazzefavorit, recept, sunday roast 75 gram mjukt smör
När min dubbelhaka Anne-Lie och vår väninna Razzy gick på glaskurs hos mig förra helgen hade jag bakat en glutenfri choklad- och mandelkaka enligt James Mortons recept
Igår kväll fick jag ÄNTLIGEN den där Raw Food utbildningen från James Russell som jag pratat om innan, fick ett erbjudande jag inte kunde motstå och igår kväll vid halv åtta kom länk med inloggning
Vi firar lite farsdag idag med mysfika och James Bond film. Ja när jag skriver det här har vi ännu inte åkt till bion ännu och barnen ligger fortfarande och sover
-”Same procedure as every year, James. ”. Det är nog så man bäst beskriver vår nyårsmiddag, för den börjar alltid, alltid, med löjrom, smörstekt bröd, creme fraiche, rödlök och en god champagne (i år Pol Roger Brut Reserve)
Idén till detta recept kommer ur Russell James apelsinchokladkaka som blev så himla god. Egentligen skulle jag gjort en likadan men vi hade fått slänga apelsinerna eftersom Mimmi hittat en konstig orange stor spindel som gjort en massa spindelkokonger på apelsinerna i påsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.