Ulla var min hemkunskapslärare på högstadiet och det här receptet är väl ungefär det enda viktiga att minnas från högstadiet överhuvudtaget (förutom vad Zippen heter egentligen och vad affären som sålde Savann-byxor hette, men det verkar ju ingen ha någon som helst koll på)
Jagvill själv testa alla och jag vet att så småningom kommer jag definitivt göra det. Jag har i alla fall inte hittat något nyttigt och sötat på ett naturligt sätt och som innehåller rabarber men men
Mina omeletter blir sällan perfekta till utseendet, men smaken brukar det inte vara något fel på. Nu när skogarna dignar av svamp passar jag på att laga en lunchrätt från barndomen - fransk omelett med svampstuvning
"Livsnjutarna" var nyfikna på att se hur resten av vårt kök och om det är fler som är det så hittar ni bilder från en tidigare bildkavalkad från vårt kök här och här
Vi ger oss också tid att fika och smaka på det somjag bakat. Vi träffas i Sandgärdsskolans hemkunskapslokal och där börjar vi med att jag bakar ett matbröd och en kaka och berättar om ingredienserna och tips och trix vad gäller lågkolhydratsbakning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.