Så länge det är hemgjort och gott går det mesta ner. Är det bra så är det bra. Det härär bra. 50 g marscaponeost (går att byta mig philadelphia eller creme fraiche. 3-4 cm ingefära. 50 g marscaponeost (går att byta mig philadelphia eller creme fraiche. 1 citrongräs 3-4 cm ingefära
(Jag hoppas att jag inte lovar mig själv för mycket nu. Jag börjar alltid dagen med en näringsrik smoothie, och det brukar i vanliga fall bli på vad jag har hemma i grönsak- och fruktväg och- eller väldigt mycket efter vad jagär i behov av att tillsätta i min kost för att må bra
För några år sedan förälskade jagmig i en bakbok från riddarbageriet. Jag gillar att baka bröd även om det nu går långt mellan varven så närjag bakar då finns det ingen hejd
Jag skulle inte dra mig för att kalla rätten för elegant. Det var en så skön känsla, när inspirationen kom tillbaka till mig på allvar, under eftermiddagshetsen på ICA (igen
-) Jag blev så sugen på porterstek när en kollega pratade om det för någon dag sedan. Jag hade dessutom fått en älgstek av Johan och Lena i "gå-bort-present"
Jagär inte någon löpare direkt och hade det inte varit för min väninna Jessica lurat med mig på tjejmilen nu två år i rad, så hade jag aldrig sprungit så här långt
Låt mig bara för säkerhets skull påpeka att ni ska köpa kräftstjärtar i lag som inte har dillarom. Jag har (märkligt nog) aldrig hört talas om denna rätt tidigare
Så här på vintern tycker jag det är gott med en värmande soppa till lunch. Jag brukar passa på att rensa ur grön- och rotsaker ur kylen och laga ett par matiga soppor på dessa
Att frukt också är nyttigt och dämpar, i alla fall för mig, sötbehovet gör ju inte saken sämre. Att efter en god middag bjuda på en fruktsallad eller ett stort fat med många olika frukter, gärna lite ovanliga och exotiska, är bara så gott och så trevligt, tycker jag
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.