Jag är så glad. Tänk att nått så enkelt kan få en att bli så himla glad. Vad då kanske du undrar. Jo, igår kväll knäckte jag koden för tillverkningen av glutenfria mazariner
There is a google translator to the left at the bottom ofthe menu. Det är proteinrikt, har fibrer och kolhydrater of good kinds, och detsamma gäller nyttiga källor för fett
Fredagsdrinken Last ofthe Mayans bygger på den mer klassiska drinken Last word, med den skillnaden att mezcal fått ersätta ginen och att den skakas med lite jalapeño för extra bett
Jag vet. Jag vet, sa jag. Det spelar ingen roll att det har bloggats om biff och bea till förbannelse, för åratal sedan, och att Isobel Hadley-Kamptz redan har skrivit vad som kanske måste betecknas som en fantastisk hyllning och samtidigt en genial tillagningsbeskrivning till ovan nämnda rätt
Tänk att kikärtor kan bli så mumsigt. Mitt recept på cookie dough bollar av kikärtor strök med under mitt stora kategorikaooozzz, men nu är det tillbaka
These can be made ahead oftime and warmed in a toaster oven. Stir your dough, then add remaining flour little by little until you've formed a soft dough (you may not need to use all of it)
Hetta upp oljan till 150 grader i en fritös eller en kastrull. Sätt ugnen på 200 grader. Fritera kycklingvingarna i ca 15 minuter, vänd på dem emellanåt
Det här receptet kommer från The joy of cooking som det pratas mycket om i en av mina favoritfilmer Julie och Julia, så det var jag ju bara tvungen att testa när jag hade en del gamla skruttiga bananer förra veckan och saknade en ingredienser för det brödet jag hade tänkt att baka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.