Servera varm eller ljummen. 1färdig skivad korv, t ex pepparoni, chorizo eller salami. 1prästost, gärna 1878, (17%). 1salt + nymald svartpepparPaj med spenat och pepperoni Sätt ugnen på 200°
Sedan kan man såklart utöka sin reportoar med tiden men skjut inte vilt, för använder du massa konstiga ingredienser som du inte har koll på så kan det vara svårt att balansera upp rätten påslutet
Henric LindstenMendet blir inte samma konsistens, förstås. Matfusket tipsar om Aftonbladets artikel om hur det som i butikerna stolt kallas grädde inte är annat än mjölk, vatten och förtjockningsmedel
salt ,peppar, oregano och jag tog lite chilikrydda mendet kan man utesluta. jag letar alltid efter nytt att testa och vissa rätter gillar man mer andra mindre men denna gick verkligen hem här hemma NOM NOM
I senaste Allt om Mat sätter de betyg på pizzabottnar med tomatsås och jag lyckades visst pricka in en av de sämre sorterna med den pizza jag gjorde för några dagar sedan mendet blev gott nog ändå
Men som tur är så ärdetär ju inte bara utseendet som räknas. Men så gott det ser ut. Men i och med att jag gillar mandlar och salt så tänkte jag "varför inte testa att göra eget mandelsmör till mina cookie dough bollar"
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.