I växthuset har jag skördat körsbärstomater en stor del av sommaren och plantorna formligen dignade av gröna tomater och tomater på väg att mogna helgen som gick
Köper soltorkade, torra, ekologiska tomater och de använder jag ofta som de är, riktigt goda. Men nu har jag provat lagt in torkade tomater i oliv- och rapsolja och de blev rätt så bra
Dela tomaterna och lägg dem i en form. Blanda olivolja med honungen och rippla över tomaterna. Skär sillen och lägg upp det på ett fat med dijonassie, crème fraiche och rostade tomater
), äpplemos, kokta grönsaker, grönsallad och inlagda tomater bara för att nämna några. De inlagda tomaterna vill vi verkligen slå ett extra slag för, det ett riktigt bra sätt att ta tillvara på tomater som börjar se lite sorgsna ut och du gör det hur lätt som helst
) har kanske spanat in den bild på tomater jag la upp för några dagar sedan. Jag har torkat tomater under ett tunt salt-och sockertäcke och det har sedan marinerats/lagts in i en lag med olivolja, vitlök, chili och färsk rosmarin
Jag är en riktig sucker för tomater i alla former och när det kommer till brie och tomat så tror jag att om de skulle registrera sina profiler på match
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.